Kozmetični salon Safir

V kozmetičnem salonu Safir lahko vsak najde storitev, ki jo išče. Strokovnost, vrhunska kozmetika in najsodobnejše naprave ter prijeten ambient ponudbi dajejo značaj edinstvenosti in pečat kakovosti. Salon je namenjen ljudem, ki iščejo osebni pristop – pri nas niste zgolj ena izmed strank v čakalni vrsti, zato pri delu dosegamo optimalne rezultate.
Izbirate lahko med različnimi storitvami, kot so specialne nege obraza, ličenje za vse priložnosti, depilacije, masaže, manikuro in pedikuro, podaljševanje nohtov ter podaljševanje trepalnic.
Salon Safir se nahaja na mirni in atraktivni lokaciji - za kar najlažji dostop smo poskrbeli tudi z brezplačnim parkiriščem za naše stranke.

040 201 635

Ponudba

Piling

Površinsko čiščenje, encimski piling, globinsko čiščenje in ultrazvočno čiščenje, visoka frekvenca, maska za pomiritev in nanos kreme.

Naroči se zdaj

obrazna nega

Površinsko čiščenje, mehanski piling, globinsko čiščenje, visoka frekvenca in krema.

Naroči se zdaj

Kozmetični Salon

Površinsko čiščenje, mehanski piling, ultrazvočno čiščenje, ampula, ultrazvok, masaža obraza, vratu in degoltaja, maska, koncetrat, krema za obraz in krema za okoli oči.

Naroči se zdaj
Kozmetični Salon

Obraza, vratu in degolteja 30 minut. Površinsko čiščenje, diamantni piling, krema za pomiritev kože.

Obraza, vratu in degolteja 60 minut. Površinsko čiščenje, diamantni piling, ampula, ultrazvok, maska in krema za obraz in oči.

Naroči se zdaj
Kozmetični Salon

Površinsko čiščenje, encimski piling, ultrazvočno čiščenje, ampula, masaža obraza, vratu in degolteja, maska, koncentrat, krema.

Površinsko čiščenje, diamantni piling, ultrazvočno čiščenje, visoka frekvenca, ampula, ultrazvok, toplo hladno kladivo, masaža obraza, vratu in degolteja, maska, koncentrat, krema za obraz in oči.

Naroči se zdaj
Kozmetični Salon

Čiščenje hrbta, razvanjanje in sproščanje za čas ene ure oziroma 60 min.


Naroči se zdaj